martes, 25 de febrero de 2014

MESQUITES A SALT I SA POBLA I POLICIA RELIGIOSA AMB CÀMERES DE VIGILÀNCIA.



Foto: El Pais. El futur de la mesquita de Salt, que té com a promotors uns radicals religiosos perillosos per Catalunya  i el  islam, i també els musulmans que hi vivim allà. Mohammed Attaouil

Cal a dir que com a musulmà convers; tot el que sigui islamofòbia ho rebutjo amb duresa. Però tambe cal denunciar els radicals del islamisme, que no saben compartir espais amb la democràcia.
Jofre Montoto , analista de seguretat del CEEC , en el llibre "Jihadisme: l'amenaça de l'Islamisme radical a Catalunya "; ja va analitzar aquest fenòmen.

 A Salt amb la mesquita d'Al Hilal i a Sa Pobla, hi han liders musulmans amb policia religiosa.
Una camara per vigilar-nos a tots; en la mesquita Ibn Mazigh; i la comoditat que tenen liders radicals per instal.larse als Paissos catalans.

Com es que es permet això? 

Fa pocs dies, es va crear la sectorial Mossos per la Independència; un cos que serà i és fonamental en la lluita contra els que atempten contra les llibertats individuals d'altres islamistes. 
Al Hilal, amb Attaouil; i la mesquita de Salt; la de Sa Poble amb càmeres per vigilar-nos, a veure si les nostres dones porten el vel, burka, ..i policia religiosa al carrer.

Realment és la societat que volem? És un tòpic idíl.lic el pensar en convivència sempre sense problemes: hi han problemes greus amb els petits reductes radicals, finançats per païssos extrangers i que aquí a la actual Espanya, fan el que volen. Lleis massa laxes..
La meva dona , que es de Marroc, diu clarament que hi han coses que allà són impensables. I això que Marroc és un país islàmic.


Foto: El Pais.  Mesquita de Al Hilal a Salt vinculada a Attaouil (imputat  per blanqueig de diners  en la construcció de la mesquita) i de maltractar i extorquir els bons musulmans (la majoria). 


Vigilem, aquestes càmeres i als guardians d'aquestes càmeres: els responsables religiosos de la mesquita de Salt , Al Hilal, Attaouil, i la mesquita Ibn Mazigh de Pobla.

Per uns Païssos Catalans, sense ultradreta, i sense feixistes religiosos. Protestem i denunciem els musulmans moderats als mals musulmans; els que controlen negocis , vigilen a la gent i tenen discursos de que Occident és decadent.i cal lluitar contra l'infidel.
.En aquest cas...cadascú parla del que coneix,i jo parlo de Al Hilal I Salt i Sa Pobla i Ibn Mazigh. I sobretot de Mohamed Attauil, que no deixa a la gent de la meva comunitat a Salt ; tranquila, ni a la meva familia i dona. Actualment, em d'anar més tapats i la meva dona amb un burka, que no l'ha portat mai a Marroc.
Joan Tresobarres. Salt.

1 comentario:

  1. Cal diferenciar entre els radicals intolerants islàmics que ens volen portar a una inquisició musulmana; i els bons musulmans (tolerants i democràtics, com jo i la majoria de gent de Marroc, i d'altres païssos). Fins que els polítics, els alcaldes, la policia , i la societat civil, no desperti i sigui dura amb els intolerants; que ens extorqueixen les dones musulmanes, no hi haurà solució. I fins que dreta i esquerra deixin de banda els blancs i negres: la dreta: que tots els inmigrants són dolents, i l'esquerra que tots són bons..; i que assumeixin una maduresa en el seu discurs. Però recordem que Reus, Sa Pobla, i Salt estan en el mapa dels radicals, i ja sabem que aquesta gent, ...són violenta (cal recordar el 11m?, que no va ser ETA?? o el 11 S?)

    ResponderEliminar